A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Marco Rossi: Willi Orbán és Sallai Roland sem lesz velünk Andorra ellen

ROSSI, Marco Serravalle, 2021. március 28.
Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőjében játszott San Marino-Magyarország mérkőzésen Serravalle-ben 2021. március 28-án.
MTI/AP/Marco Vasini
Serravalle, 2021. március 28. Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőjében játszott San Marino-Magyarország mérkőzésen Serravalle-ben 2021. március 28-án. MTI/AP/Marco Vasini
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott idegenben 3-0-ra legyőzte San Marinót a vb-selejtezők vasárnapi játéknapján. A mérkőzés után Marco Rossi, a nemzeti csapat szövetségi kapitánya az M4 Sporton értékelte a látottakat.

"Az első félidőben egy kicsi nyugalom hiányzott néhány szituációban. Túlságosan sokat mentünk vertikálisan a pályán.

- értékelte a mieink olasz szövetségi kapitánya a látottakat.

"A legjobb játékos a pályán San Marino kapusa volt ezen az estén. A 3-0 egy elfogadható eredmény, semmi különleges, semmi fenomenális, de folytatnunk kell az utat. A mentalitásunknak és a hozzáállásunknak ugyanilyennek kell lennie minden ellenféllel szemben, így legközelebb Andorra ellen is. Azzal a kicsi, műfüves pályájukkal és provokatív, agresszív hozzáállásukkal veszélyesek lehetnek - mondta a szakember, majd rátért néhány fontos változásra a szerdai mérkőzéssel kapcsolatban.

"Kalmár Zsolt a lengyelek ellen még nem igazán találta a pozícióját, Kleinheisler László 13 kilométert futott, ami elképesztő. Szalai Ádámot mindenki ismeri, de nagyon sokan kritizálják őt.

Sajnos a német csapatokkal meg kellett egyeznünk, Willi Orbánt és Sallai Rolandot is el kell engednünk, így az Andorra elleni meccset a többiekkel kell megoldanunk.

Visszakapjuk Fiola Attilát az eltiltása után" - mondta Rossi.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!