Vágólapra másolva!
A labdarúgó Merkantil Bank Liga 34. fordulójában a Debrecen 3-1-re legyőzte a Kazincbarcika csapatát a Nagyerdei Stadionban, így a Loki továbbra is a második feljutó helyen áll és tapad a listavezető Vasasra. A DVSC egyik legjobbja Dzsudzsák Balázs volt, aki a második félidőben gólpasszt adott, a hajrában pedig egy 11-essel bebiztosította csapata győzelmét.

A Debrecen csapatkapitánya a mérkőzés után a klub honlapjának elmondta, hogy alig várja, hogy visszatérjenek a szurkolók, mert mindig óriási élmény a Nagyerdei Stadionban játszani.

Dzsudzsák Balázs megtalálta a hangot Huszti Szabolccsal Forrás: Derencsényi István/dvsc.hu

A Kazincbarcika elleni meccsről úgy vélekedett, hogy szégyelli a csapat első félidőben nyújtott produkcióját, mert engedték, hogy a Kazincbarcika visszajöjjön a meccsbe, de a szünetben Huszti Szabolcs felrázta a csapatot, amely a folytatásban sokkal élesebben futballozott.

„A karrierem elején is azt mondtam, hogy ha egy meccsen tudok két gólpasszt adni, akkor inkább azt választom, minthogy egy gólt lőjek. Most volt egy gól is, ami mindig jót tesz az ember lelkének. Bár a tizenegyes előtt megfordult a fejemben, hogy átadom a lövést Bárány Donátnak, de aztán

– nyilatkozta Dzsudzsák Balázs, aki az idei szezonban két gólt lőtt és 15 gólpasszt adott az NB II-ben.

Mindent egy helyen az Eb-ről