Marco Rossi segítője lett az MTK focicsapatának új vezetőedzője

Giovanni Costantino, MTK
Marco Rossi magyar szövetségi kapitány segítője, Giovanni Costantino veszi át az MTK Budapest vezetőedzői posztját
Vágólapra másolva!
Marco Rossi magyar szövetségi kapitány segítője, Giovanni Costantino veszi át a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő MTK Budapest vezetőedzői posztját.

A fővárosi klub honlapja szerint a 37 éves olasz szakemberrel kettő plusz egy évre szóló szerződést kötött az együttes, melynél a tréner a magyar nemzeti csapat Európa-bajnoki szereplését követően kezdi meg a munkát.

A weboldal kiemelte, hogy Costantino az elmúlt években pályaedzőként és videóelemzőként is segítette Rossi munkáját, így szerepe volt a magyar válogatott Európa-bajnokságra jutásában és Nemzetek Ligája-csoportgyőzelemében, valamint azt megelőzően a Budapest Honvéd bravúros bajnoki aranyérmében, illetve a DAC Dunaszerdahely 25 év után kiharcolt nemzetközi kupaszereplésének elérésében is.

Marco Rossi magyar szövetségi kapitány segítője, Giovanni Costantino veszi át az MTK Budapest vezetőedzői posztját Forrás: mtkbudapest.hu

"Az MTK Budapest nem csak a fiatal játékosokban, hanem a fiatal edzőkben is bízik. Hiszünk Giovanni Costantinóban és abban, hogy közösen sikeresek leszünk" - nyilatkozta Polyák Balázs sportigazgató.

Az olasz edző a német Michael Borist váltja a poszton, akivel a gárda a hetedik helyen végzett az OTP Bank Liga legutóbbi kiírásában.

Mindent egy helyen az Eb-ről