A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Nem tudják Kínában befejezni a vb-selejtezők csoportmeccseit

(SP)CHINA-JIANGSU-SUZHOU-SOCCER-2022 FIFA WORLD CUP QUALIFIER-CHN VS GUM(CN) se Horizontal
(210530) -- SUZHOU, May 30, 2021 (Xinhua) -- Players of China acknowledge the spectators after winning a Group A match between China and Guam at FIFA World Cup Qatar 2022 and AFC Asian Cup China 2023 Preliminary Joint Qualification in Suzhou, east China's Jiangsu Province, May 30, 2021. (Xinhua/Xiao Yijiu) (Photo by Xiao Yijiu / XINHUA / Xinhua via AFP)
Vágólapra másolva!
A koronavírus-járvány miatt nem tudják Kínában befejezni a labdarúgó világbajnoki selejtezők ázsiai A csoportjának küzdelmeit.

A találkozókat Szucsou városában, buborékrendszerben bonyolították volna le, azonban az országba érkező szíriai és maldív válogatott tagjai közül többeknek is pozitív lett a koronavírus-tesztje.

Ugyan a Kínai Labdarúgó Szövetség arról számolt be, hogy a hátralevő mérkőzéseket Dubajban játsszák, az Ázsiai Konföderáció egyelőre csak annyit közölt, hogy semleges helyszínen kerül majd sor az összecsapásokra.

A kínai csapat vasárnap 18 hónap után lépett pályára újra, és 7-0-ra ütötte ki a csoportban sereghajtó, pont nélkül álló Guam együttesét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!