A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Pozitív koronavírus-tesztek miatt lemondta az amerikai túrát az Arsenal

fbl Horizontal FOOTBALL ILLUSTRATION LOGO SPORTING CLUB STADIUM
The Emirates Stadium, home of English Premier League football club Arsenal, is pictured in north London on April 19, 2021. - Twelve of Europe's biggest clubs on Monday said they planned to launch a breakaway Super League, despite the threat of an international ban for them and their players. "AC Milan, Arsenal, Atletico Madrid, Chelsea, Barcelona, Inter Milan, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid and Tottenham Hotspur have all joined as founding clubs," said a statement by the group. (Photo by Tolga Akmen / AFP)
Vágólapra másolva!
Pozitív tesztek miatt nem vesz részt az Arsenal labdarúgócsapata az Egyesült Államokban megrendezendő Florida-kupán – adta hírül az angol klub hivatalos honlapján.

A londoni klub közleménye szerint az utazók közül néhányan pozitív mintát adtak, így a teljes csapat kénytelen lemondani a tengerentúli túrát. Az angol együttes nem nevezte meg az érintetteket, így egyelőre azt nem tudni, hogy a fertőzöttek között vannak-e játékosok.

Azt egyelőre nem tudni, hogy az Arsenal helyett részt vesz-e másik csapat a tornán, az viszont biztos, hogy a szintén angol Everton, az olasz bajnok Internazionale és a kolumbiai Millonarios jelen lesz a Florida-kupán, amelyet július 25. és 28. között rendeznek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!