A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott 2-1-re legyőzte Andorrát a 2022-es világbajnokság selejtezősorozatának szerda esti mérkőzésén. Marco Rossi, a nemzeti csapat szövetségi kapitánya a találkozó után az M4 Sporton értékelte a látottakat.

"Ma este nem az történt, amire számítottam. Becsületesen játszottunk egészen az első félidő 30. percéig, utána nem tudom miért, de elkezdtünk egyéni játékokat játszani ahelyett, hogy követték volna azt, amit megbeszéltünk.

Ez Anglia ellen is megtörtént az 55. percben, most pedig imádkoznunk kellett, hogy Andorra ne lőjön újabb gólt. Nem lehetünk elégedettek ezzel a teljesítménnyel, az egyetlen jó dolog a három pont. Ha Anglia ellen megszenvedünk, azt még megértem, de hogy Andorra ellen, azt már nem.

Két olyan meccsből jöttünk, amire nagyon sokan úgy tekintettek, hogy szégyenkezni kellene. Én ezzel nem értek egyet, mindnekinek azt mondom, hogy két lábbal járjunk a földön. Dolgoznunk kell, javulnunk kell, mert nem lehet olyan teljesítményt nyújtani, mint a második félidőben."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!