A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ordít a kettős mérce: vita a focibüntetésekről - videó

vb-selejtező, labdarúgó, válogatott labdarúgás, futball, Magyarország, Anglia, 2021.10.12.
Hungarian fans watch the play during the FIFA World Cup 2022 qualifying match between England and Hungary at Wembley Stadium in London on October 12, 2021. (Photo by Ben STANSALL / AFP) / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
Vágólapra másolva!
Aranylabdás focistából lett szövetségi kapitány intézte a buszt a nemzeti csapatnak, a játékosok maguk mosták a mezt és a válogatott focista hozta a kötszert és a fagyasztót Németországból. Régen volt, igaz volt, s bár ma már profik a körülmények, továbbra is csak álom, hogy egy világbajnokságon lássuk a focistáinkat. Sőt, lassan már annak is örülhetünk, ha egy válogatott találkozón a helyszínen szurkolhatunk.

"Nem az angolok büntetése enyhe, hanem a magyaroké súlyos" – mondta Dr. Borbély Zoltán a Mandinernek, és ezzel a megállapítással kezdődik a Jobbfelső: pipa második adása. Ebben a beszélgetésben a háziasszony Csisztu Zsuzsán kívül a 24-szeres válogatott labdarúgó, Hrutka János, a Nemzeti Sport főszerkesztője, Szöllősi György és a Mandiner Sport munkatára, Edvi László vesz részt.

A teljes adás itt meghallgatható:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!