A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Fantasztikus cselekkel verte át a védőket a portugál szupertehetség - videó

Portugal U21 v Belarus U21 - U21 Euro 2023 Qualifying NurPhoto General News Soccer Soccer Match September 6 2021 6th September 2021 U21 Euro 2023 Qualifier Match Horizontal SPORT
Fábio Vieira of Portugal U21 celebrates after scoring a goal during the U21 Euro 2023 Qualifier match between Portugal U21 and Belarus U21 at Estadio Jose Gomes on September 6, 2021 in Amadora, Portugal. (Photo by Valter Gouveia/NurPhoto) (Photo by Valter Gouveia / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az U21-es Európa-bajnoki selejtetősorozatban a Portugália-Ciprus mérkőzésen az FC Porto fiatal sztárja, Fábio Vieira fantasztikus cselekkel csapta be az ellenfél játékosait.

A 21 éves támadó középpályás a saját térfelén vezette a labdát, majd ritmust váltott, és egy nagyszerű csellel két védőt is átvert és faképnél hagyott a Ciprus ellen 2-1-re megnyert meccsen.

Az FC Porto játékosát hatalmas tehetségnek tartják, ebben a szezonban már a BL-ben is pályára lépett, a Liverpool elleni 5-1-es vereség alkalmával ő adta csapata egyetlen góljánál a gólpasszt. Fábio Vieira már a portugál bajnokságban is nyolc meccsen játszott, ezeken négy gólpasszal tűnt ki.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!