A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Az Ajax fiatal sztárját akarja megszerezni a Bayern München

firo: 03.11.2021, Fuvuball, UEFA Champions League, CL, CHL, season 2021/2022, group stage, BVB, Borussia Dortmund - Ajax Amsterdam cl Fuvuball group stage BVB UEFA Champions League Borussia Dortmund - Ajax Amsterdam season 2021 CHL 2022 spo Horizontal
firo: 03.11.2021, Fuvuball, UEFA Champions League, CL, CHL, season 2021/2022, group stage, BVB, Borussia Dortmund - Ajax Amsterdam 1: 3 Ryan Gravenberch, individual action, Ajax (Photo by Jvşrgen Fromme / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A Bayern München labdarúgócsapata szeretné leigazolni az Ajax fiatal középpályását, a hatalmas tehetségnek tartott 19 éves Ryan Gravenberchet.

Az Ajax kapusa, Andre Onana és jobbhátvédje, Noussair Mazraoui a nyáron ingyen távozik Amszterdamból, de Gravenberch megállapodása 2023-ig érvényes, és a holland csapat nem szeretne aprópénzért megválni egyik legjobbjától. A fiatal tehetség szerződését még nem tudta meghosszabbítani az Ajax, de idén nyáron még van rá lehetősége, hogy komolyabb összegért adja el.

Gravenberch a tavalyi Európa-bajnokságon is ott volt a holland válogatott keretében, klubjában egyértelműen alapembernek számít.

A hírek szerint több európai topcsapat is szívesen a soraiban tudná, ezek közül pedig a Bayern érdeklődik legélénkebben iránta.

A 19 éves labdarúgó, aki az egyik legbefolyásosabb játékosügynök, Mino Raiola ügyfele, ebben a szezonban eddig 21 alkalommal lépett pályára a holland bajnokságban, és a BL-ben titkos esélyesnek tartott Ajax összes csoportmeccsén szerepet kapott.

Forrás

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!