Vágólapra másolva!
Habár a Ferencváros az Európa-liga selejtezőjének rájátszásában az első meccsen már-már elintézte a továbbjutást, azért jó hangulatra számíthatnak a játékosok a dublini visszavágón.

Helyszíni tudósítónk jelenti.

A Shamrock otthonául szolgáló Tallaght Stadion környéke még csendes volt kora délután, csak a meccset közvetítő tévések pakolásztak az egyik kapunál. A Megastore-nak hívott ajándékboltjában is unatkoztak az eladók, így volt idejük válaszolni, amikor megkérdeztük őket, hogy mit várnak a helyi idő szerint este 20 órakor kezdődő meccstől.

Shamrock Rovers, Tallaght Stadion,
Shamrock Rovers, Tallaght Stadion,
Shamrock Rovers, Tallaght Stadion,
Shamrock Rovers, Tallaght Stadion,
Shamrock Rovers, Tallaght Stadion,

"Nem sokat, a továbbjutás szerintem már eldőlt a budapesti 0-4-gyel. A csapat számára így fontosabb volt a hétvégi Dundalk elleni rangadó, amit megnyertünk (simán, 3-0-ra - a szerk.). Ráadásul vasárnapi ismét fontos meccsünk lesz az ír Kupában, és jó lenne nyerni a Drogheda ellen is, mert szeretnénk idehaza duplázni" - jött a készséges válasz.

Azt is megtudtuk, hogy a találkozóra minden jegy elkelt, így nagyjából 7500 drukker lesz kint a Tallagh Stadionban. A Ferencváros információi szerint a magyar csapatot mintegy 200 drukker fogja biztatni, nagyobb részük Dublinban, vagy éppen a sziget más városában élő magyar szurkoló.

Egyik oldalról dombok, a másik oldaról plázák veszik körbe a Tallaght Stadiont:

Mint nem sokkal később kiderült, valójában nem hat-, hanem hétezerötszázan lesznek a meccsen:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!