A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Szívrohamot kapott egy szurkoló a Barcelona meccsén, az életéért küzdenek

fbl Horizontal
Cadiz' Senegalese defender Momo Mbaye (R) and Cadiz's Kenyan forward Awer Mabil react during a play interruption as a supporter fainted during the Spanish league football match between Cadiz CF and FC Barcelona at the Nuevo Mirandilla stadium in Cadiz, on September 10, 2022. (Photo by CRISTINA QUICLER / AFP)
Vágólapra másolva!
A Barcelona 2-0-ra vezetett a Cádiz otthonában a La Liga 5. fordulójában, majd a 86. percben félbeszakadt a mérkőzés, mert a lelátón az egyik szurkoló rosszul lett és életveszélyes állapotba került. A mérkőzést végül befejezték, a katalánok 4-0-ra nyertek.

A 86. percben - 2-0-s Barca-vezetésnél - a Cádiz kapusa, Conan Ledesma végigrohant a pályán egy orvosi segélycsomaggal a kezében, amit a lelátóra dobott. A futballisták rémült arckifejezéssel figyelték az eseményeket, egyelőre annyi derült ki, hogy a lelátón az egyik szurkoló életveszélyes állapotba került és defibrillátorra lett szüksége, mert valószínűleg szívrohamot kapott.

A játékosok a drukker életéért imádkoztak, akit az orvosok próbáltak megmenteni. A mérkőzés közel egy órán keresztül állt - a focisták az öltözőben várakoztak -, a folytatásban a vendégek fölényessé tették sikerüket.

A Barca négy góljából hármat is a cserék hoztak össze, igaz, a padról ezúttal olyan sztárok érkeztek, mint Robert Lewandowski, Ansu Fati és Ousmane Dembélé.

Xavi együttese továbbra is veretlen a La Ligában.

16Sárga lapRaphinha
53Sárga lapSergio Busquets
55GólFrenkie de Jong
56Sárga lapGerard Pique
65GólRobert Lewandowski
86GólAnsu Fati
92GólOusmane Dembele
Összeállítások
4-2-3-1
4-3-3
Football Pálya

Kezdők
Cserék

Kezdők
Cserék
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!