A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Különleges megnyitóval készülnek a katari focivébére

fbl Horizontal
A picture shows a view of the Qatar 2022 FIFA World Cup countdown clock as it nears marking a hundred days, in the capital Doha on August 12, 2022. - FIFA and Qatar organisers counted the cost of bringing forward the start of the World Cup by a day as they launched the 100-day countdown to the event. (Photo by Mustafa ABUMUNES / AFP)
Vágólapra másolva!
Minden résztvevő országból hívnak szurkolókat a katari szervezők a világbajnokság nyitányára november 20-ára.

A katari labdarúgó-világbajnokság a Katar-Ecuador meccsel kezdődik majd november 20-án. A szervezőknek az a terve, hogy a megnyitón az összes, 32 résztvevő országnak legyen szurkolója a stadionban.

Összesen 1600 ilyen szurkolóval terveznek, országonként 30-50 fővel. Azt egyelőre nem tudni, hogy mi lenne a pontos szerepük, de egy ötperces blokkban vennének részt, ahol valamilyen, a saját országukra jellemző dolgot kellene előadniuk, esetleg énekelni.

A szervezők az ebben résztvevő szurkolókat ingyen viszik Katarba, zsebpénzt is kapnak cserébe. Ezért azt is kérik, hogy a közösségi oldalakon kedveljék a világbajnokság tartalmait és jelentsék az esetleges negatív hozzászólásokat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!