Cristiano Ronaldo drámai részleteket árult el kisfia tragikus haláláról

Horizontal
Cristiano Ronaldónak áprilisban szörnyű tragédiát kellett átélnie
Vágólapra másolva!
A Manchester United világsztárjának, Cristiano Ronaldónak áprilisban születtek ikrei párjától, Georgina Rodrígueztől. A két gyermek közül csak a kislány maradt életben, az újszülött kisfiú meghalt. Ronaldo egy interjúban elárulta, hogy a gyermek hamvait az otthonában őrzi és mindig beszél hozzá.

A The Sun megírta, hogy Ronaldo egy interjúban elárulta, hogy a kisfia, Angel hamvait az édesapja hamvaival együtt a saját otthonában kialakított kápolnában őrzi.

Folyamatosan üzennek nekem, különösen a kisfiam" - mondta az ötszörös aranylabdás.

A portugál sztár azt is elárulta, hogy a többi gyermeke teljesen összezavarodott és nem értették, amikor a kórházból csak a kislánnyal, Bellával tértek haza.

osztott meg részleteket a tragédiáról Ronaldo.

Cristiano Ronaldónak áprilisban szörnyű tragédiát kellett átélnie Forrás: AFP/Oli Scarff

A 37 éves futballsztár a legidősebb fiával, Cristiano Juniorral együtt zokogott a hálószobában, amikor közölte neki a tragikus hírt, de a többi gyermek csak később értette meg, mi történt valójában.

Ronaldo az is elmondta, hogy Angel a mai napig a mindennapi életük része maradt, de az utóbbi hat hónap borzasztóan megviselte őt.

nyilatkozta Ronaldo, akinek 2005-ben májelégtelenségben halt meg édesapja, Jose Dinis Aveiro.

Ronaldo az interjúban kíméletlenül nekiment klubjának, a Manchester Unitednek, és azt állította, az angol klub elárulta őt.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!

Mindent egy helyen az Eb-ről