A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ronaldo örök élményt szerzett egy árva kisfiúnak - videó

fbl Horizontal
Nassr's Portuguese forward Cristiano Ronaldo stands over a free-kick during the Saudi Pro League football match between Al-Nassr and Al-Batin at the Mrsool Park Stadium in the Saudi capital Riyadh on March 3, 2023. (Photo by AFP)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo már sokszor megmutatta emberi arcát. A portugál focistát megérintette a Törökországban és Szíriában történt földrengés, egy tíz éves kisfiúnak pedig vélhetően örök élményt szerzett.

Az ötszörös aranylabdás portugál klasszist megrendítette a tragédia, amiben már több mint 50 ezren haltak meg, ezért maga is küldött segítséget a földrengés sújtotta területekre. Az internetet pedig bejárta az a videó, amelyen Ronaldo megölel egy szíriai kisfiút, aki a múlt hónap történt katasztrófában elveszítette az édesapját.

Cristiano Ronaldót választották a hónap legjobb játékosának a szaúdi bajnokságban Forrás: AFP/-

A szívmelengető videót Turki Al-Sheikh a Királyi Udvar szaúdi tanácsadója és a Szórakoztatásért Felelős Általános Hatóság elnöke osztotta meg a Twitteren. A Sportbible értesülései szerint a tíz éves Nabil Saeednek egy szaúd-arábiai mentőcsapat segített eljönni Szíriából és a helyszínről tekinthette meg, amint az al-Naszr 3-1-re legyőzi az al-Batin csapatát. Ronaldo ugyan nem lőtt most gólt, de a mérkőzés után hatalmas örömöt szerzett a kisfiúnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!