A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
El kell ajándékoznia egy rákbeteg szurkolólánynak a Magyarország-Szerbia labdarúgó mérkőzésre szóló belépőjegyét. A 22 éves Cintiának ugyanis az orvosa a kemoterápia miatt megtiltotta, hogy tömegbe menjen, de a csapat, és főleg Szoboszlai Dominik rajongója azt szeretné, ha valaki helyette is biztatná a csapatot – írja a Bors.

Enyedi Cintia 2019-ben betegedett meg, akkor eltávolították a lépét, majd három évvel később megállapították, hogy csontvelődaganata van. A lány a most kezdődő kemoterápia miatt jelenleg nem tud dolgozni. A januárig tartó kezelés során havonta háromszor kell a kórházban megjelennie.

Cintia fanatikus futballszurkoló, rendszeresen látogatja a hazai válogatott meccseket, kedvence pedig a csapatkapitány, Szoboszlai Dominik.

„Ha csak tehetem, kimegyek a csapatunk mérkőzéseire. Szeretem a fiúkat, kiváltképpen Szoboszlai Dominikot, akivel egyszer sikerült egy meccs után lepacsiznom. Beszélgetésre nem volt lehetőség, de örülnék, ha egyszer eltölthetnék vele néhány percet" – mondta Cintia, aki most Facebook-csoportokban keres valakit, aki elmegy helyette.

„A jegyet először az eredeti áráért szerettem volna odaadni, de nagyon meghatottak, sőt, egy kicsit meg is ríkattak a kommentelők. Rengetegen felajánlották a segítségüket és volt, aki felvetette, hogy a belépőt bocsássam árverésre. Ezek miatt döntöttem úgy, hogy a jegyemet elajándékozom valakinek, aki szeretné élőben biztatni a fiúkat, viszont nem engedheti meg magának, hogy a meccs megtekintéséért fizessen" – mondta a fiatal nő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!