A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Péntek este bombaként robbant a hír, hogy Premier League-ben szereplő Liverpool kifizette az RB Leipzignek Szoboszlai Dominik 70 millió eurós kivásárlási árát, így a magyar válogatott csapatkapitánya a világ egyik legnagyobb csapatához igazol. A Football Insider az átigazolás után azt írta, hogy a 22 éves magyar középpályás a klub nyolcadik legjobban kereső játékosa lesz.

A Football Insider azt írja, hogy a Liverpool sztárjai alapfizetést kapnak, melyet egyéni és csapatteljesítménytől függő bónuszokkal egészítenek ki, beleértve azt is, hogy a csapat kvalifikálja-e magát a Bajnokok Ligájába, és hol végez a különböző sorozatokban.

Szoboszali Dominik a Premier League egyik legjobban kereső játékosa lesz Fotó: Csudai Sándor - Origo

A frissen szerződtetett Szoboszlai azonnal a magasabb fizetési kategóriájú játékosok közé kerül, állítólag a klub nyolcadik legjobban fizetett játékosa lesz, a heti fizetése pedig 150 ezer font lesz, ami különféle bónuszokkal együtt akár növekedhet is.

Szoboszlai ezzel évi 7.8 millió fontot fog keresni a Liverpoolnál, pontosan annyit mint a világ legjobb kapusának tartott Alisson Becker, nem mellesleg ezzel a Premier League 45. legjobban kereső focistája lesz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!