Élő közvetítés
Anglia
ÉLŐ
Szlovákia
Vágólapra másolva!
Hihetetlen videó kerül elő, amelyen két csoportellenfelüket, a románokat és az ukránokat becsmérelték a szlovákok.

Ugyan szorosan nem tartoznak a szlovák válogatott stábjához az illetők, de akkor is igen kínos az ügy, főleg azért, mert a felvételek a szlovák közszolgálati televízió eszközeivel készültek, látható a felvételen a kamerájuk és a mikrofonjuk is.

„Menjetek a pokolba haza, és harcoljatok a fronton” – mondta a felvételen az egyik szlovák válogatott focista ügynöke, aki a szlovákok ma már visszavonult sztárjának, Marek Hamsiknak az apjával beszélgetett, utóbbi tartotta a szlovák tévések kameráját.

Botrányos videó kerül elő
Fotó: startitup.sk 

A felvételen az látható, ahogy Richard Hamsik filmezi a már fent is említett ügynököt, Viktor Krizt egy német szállodában a szlovákok utolsó, románok elleni meccse előtt, ami egyébként 1-1-es döntetlent hozott, így mindkét csapat továbbjutott a csoportkörből.

„Fontos meccs vár ránk, ha tovább akarunk jutni, akkor meg kell vernünk a rohadt román cigányokat”

– mondta Kriz, majd ezt követően az ukránokat a frontra küldte harcolni, és reményét fejezte ki, hogy a belgák majd elverik az ukránokat. Az a meccs végül 0-0 lett, de a lényegen nem változtatott, a négy négypontos csapat közül az ukránok csomagolhattak.

A szlovák tv, az RTVS azóta elhatárolódott a felvételektől, közleményükből az derült ki, hogy a cég tudta nélkül készült el a felvétel, ugyanakkor szlovák sajtóhírek szerint a videóban feltűnik az egyik szerkesztőjük is, ami miatt belső vizsgálatot rendeltek el.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről