Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia
Vágólapra másolva!
Mint ismert, az angol válogatott gól nélküli döntetlent játszott Szlovénia csapatával kedden a labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjának utolsó, harmadik fordulójában Kölnben, ezzel mindkét csapat továbbjutott a nyolcaddöntőbe. Az eredmény egyedül a magyar válogatottak nem jó, amelynek a legjobb 16 közé kerülése  a szerdai játéknapon dől el. A mérkőzést Ujvári Máté közvetítette az M4 Sporton, a találkozó után pedig sokatmondó képet osztott meg a közösségi oldalán.

Ahhoz, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány együttese biztosan tovább menjen, az angoloknak le kellett volna győzniük Szlovéniát. 

England v Slovenia - EURO 2024
Az angolok nem segítettek nekünk
Fotó: Anadolu via AFP / Anadolu via AFP/2024 Anadolu

Nem segítettek az angolok a magyar válogatottnak 

Gareth Southgate tanítványai azonban nagyon kevés helyzetet tudtak kialakítani a hősiesen védekező riválissal szemben, igaz, ezzel a 0-0-val is megnyerték csoportjukat. Számunkra pedig így marad mára is a számolgatás, na meg a szurkolás.

A magyar válogatott így elsősorban akkor kerülhet be a legjobb 16 közé, ha szerdán Törökország pontot szerez Csehországgal szemben. Másik lehetőség az E-csoportban kínálkozik, ott azonban ennél kuszább a helyzet. Akit érdekelnek a pontos részletek, azok ide kattintva olvashatják el, hogy milyen eredményeknek kell szurkolnunk a szerdai játéknapon az Eb-n.

Visszatérve az M4 Sport kommentátorának, Ujvári Máténak a Facebook-bejegyzésére, a

 fotója többet mond minden szónál: "Anglia - Szlovénia 0-0. Arcom" - írta röviden a kép mellé.

Az angolok újabb tragikus játéka után tehát marad a számolgatás és a szurkolás, az viszont biztos, hogy ma este 23 óra körül már sokkal okosabbak leszünk a folytatást illetően. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről