Vágólapra másolva!
Szoboszlai Dominik és Andy Robertson révén eddig két Liverpool játékos mutatkozott be a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon, de sem a skót, sem pedig a magyar válogatott csapatkapitányának nem volt sok oka az örömre.

A Premier League-ben szereplő Liverpool kilenc játékossal képviselteti magát az Európa-bajnokságon. Először Andy Robertson lépett pályára a Poolból, de a nyitómeccsen a skótok 5-1-re kikapta a házigazda németektől, majd szombaton a magyar válogatott is bemutatkozott a kontinenstornán. 

Magyarország - Svájc, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2024, Euro2024, labdarúgás, csoportkör, A csoport, RheinEnergieStadion, Köln, euro2024magyarok, 2024.06.15.
Szoboszlai Dominiknak volt jó meccse Svájc ellen, de a Liverpool így is dicséri
Fotó: Fotó: Mirkó István - Magyar Nemzet

A Svájc elleni meccs előtt a Liverpool a közösségi oldalán megemlékezett arról, hogy Szoboszlai Dominik történelmet ír, mivel 23 évesen, 7 hónaposan, 21 naposan immár ő az Eb-k történetének legfiatalabb csapatkapitánya, azonban a magyar középpályásak a meccs után már nem tudott gratulálni a klubja, ugyanis Marco Rossi együttese 3-1-es vereséget szenvedett Kölnben.

A Magyar Nemzet azonban kiszúrta, hogy a Liverpool FC honlapján így is Szoboszlai teljesítménye kapott figyelmet "Szoboszlai Dominik Eb-történelmet írt és gólpasszt is jegyzett, de Magyarország szombat délután 3-1-re kikapott Svájctól" – ezzel a címmel számolt be az angol klub a magyar csapat szombati vereségéről, azt pedig több liverpooli oldal is közli, hogy a magyar válogatott meccsén Szoboszlai adta a gólpasszt egyetlen találatunkhoz Varga Barnabásnak.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről