Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Megsérült Sallói Dániel, az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Sporting Kansas City válogatott szélsője.

Sallói Dániel megsérült, de újra nyert a csapata

A klub honlapja szerint a Seattle Sounders ellen hazai pályán 2-1-re megnyert szombati mérkőzés 72. percében bokasérülés miatt kellett lecserélni a négyszeres válogatott Sallóit, aki három perccel korábban egy vétlennek tűnő szituációban összerúgott Jackson Ragennel. A sérülés mértékéről nem számolt be az SKC, az mindenesetre nem jó jel, hogy Sallóit ketten támogatták le a pályáról, mert nem tudott ráállni a jobb lábára - írja az MTI.

St Louis City SC v Sporting Kansas City sallói dániel
Sallói megsérült, de a Kansas City megszakította nyeretlenségi sorozatát
Fotó: Getty Images via AFP

Sallóit 1-1-es állásnál kellett lecserélni, majd egy perccel később emberhátrányba kerültek a vendégek, amit Alenis Vargas használt ki, ugyanis a hajrában szerzett góljával a Sporting megszerezte a győzelmet.

A Sporting Kansas City mindössze harmadszor tudott nyerni a mostani bajnoki szezonban, az április eleje óta tartó nyeretlenségét szakította meg szombaton. A magyar támadó csapata 17 forduló után mindössze három győzelemmel, öt döntetlennel és kilenc vereséggel áll, viszont mostani sikerével elmozdult az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság Nyugati főcsoportjának utolsó helyéről.

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről