Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Portugália hosszabbítás után, tizenegyesekkel ejtette ki Szlovéniát a labdarúgó-Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében, így bejutott a legjobb nyolc közé. A portugál kommentátor, Nuno Matos a büntetőpárbaj alatt őrületes műsort csinált, az interneten pillanatok alatt sztárrá vált.

A portugál válogatott nem tudott gólt szerezni a rendes játékidőben Szlovénia ellen, ezért hosszabbításra kényszerült. A ráadásban Diogo Jota 11-est harcolt ki, ám Cristiano Ronaldo lövését Jan Oblak kivédte. Az ötszörös aranylabdás a hibája után zokogott, a csapattársai vigasztalták és biztatták, hogy szedje össze magát a folytatásra. A meccsen végül tizenegyespárbajra került sor, az első portugál lövést pedig Ronaldo vállalta el, és ezúttal nem hibázott. Portugália a büntetőrúgásokkal simán továbbjutott, ugyanis Diogo Costa kapus három szlovén lövést is kifogott, míg Roberto Martinez játékosai közül senki sem hibázott.

Cristiano Ronaldo,
Cristiano Ronaldo a 11-es párbajban már nem hibázott
Fotó: AFP (Photo by Angelos Tzortzinis / AFP)

Tombolt a portugálok őrült kommentátora

A meccs után az interneten futótűzként kezdett el terjedni egy videó, amelyen a portugál kommentátor, Nuno Matos közvetíti a büntetőpárbajt a stadionban. 

Ronaldóék tudósítója önkívületi állapotban tombolt és őrjöngött, minden kihagyott szlovén, illetve minden belőtt portugál tizenegyes után hangosan ordított, a kollégáját ölelgette, vagy éppen táncra perdült a székében.

Cristiano Ronaldóék a legjobb nyolc között Franciaország ellen lépnek majd pályára. Egyelőre elképzelni sem lehet, mit fog művelni Nuno Matos, amennyiben Portugáliának sikerül továbbjutnia az elődöntőbe.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről