Vágólapra másolva!
A Manchester United arra kérte a városi rivális Manchester Cityt, hogy két játékosát vigye el a párizsi Aranylabda-gálára,

A Daily Mail arról ír, hogy az újabb költségcsökkentés keretében fura lépésre szánta el magát a Manchester United. Sir Alex Ferguson megalázása után a legendás klub most azt akarta, hogy a Kopa-díjra jelölt Alejandro Garnacho és Kobbie Mainoo a Manchester City küldöttségével utazhasson Párizsba, a hétfői díjátadóra.

manchester united
Alejandro Garnachót és Kobbie Mainoo-t a Manchester United a Manchester City küldöttségével utaztatta volna
Fotó: Paul ELLIS / AFP

A City állítólag már reagált is a megkeresésre, a magángépük elvileg megtelt, így nem tudják elvinni a két focistát, más kérdés, hogy ha lenne hely, akkor sem biztos, hogy teljesítették volna a kérést.

A Manchester United Sir Jim Ratcliffe és az INEOS érkezése óta komoly takarékossági intézkedéseket vezetett be, ezért sem akarták, hogy két játékos miatt magángép induljon a francia fővárosba, de talán ennyit megengedhet még magának a klub.

Garnacho és Mainoo a legjobb 21 éven aluli játékosnak járó Kopa-díj jelöltje, a Citynél Savinho esélyes szintén erre a díjra. A United csapatából senki sem jelölt az Aranylabdára, a riválisnál Ruben Dias, Phil Foden, Erling Haaland és Rodri is versenyben van.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!