Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint a korábbi olasz válogatott csatár, Mario Balotelli hamarosan visszatérhet Olaszországba, miután a Serie A-ban szereplő Genoa szeretné szerződtetni.

A 36-szoros olasz válogatott támadó legutóbb a török Adana Demirspor együttesében szerepelt, ahol az előző idényben 16 bajnokin hat gólt és egy gólpasszt jegyzett, ám a szerződése lejártával távozott a nyáron, így most szabadon igazolható.

Istanbulspor v Yukatel Adana Demirspor - Turkish Super Lig
Újra Olaszországban játszhat Mario Balotelli
Fotó: Anadolu via AFP

Az átigazolási hírekben rendben jól értesült olasz újságíró, Fabrizio Romano úgy tudja, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. helyén álló Genoa edzője, 

Alberto Gilardino már felvette a kapcsolatot egykori válogatottbeli csapattársával, többször is beszéltek telefonon, az esetleges visszatérésről pedig már zajlanak a tárgyalások a felek között.

A Repubblica beszámolója szerint az üzletet segítheti, hogy bár Balotelli számos külföldi ajánlat közül válogathat, a 34 éves futballista szeretne ismét a hazájában futballozni. Ugyanakkor nem a genovai együttes az egyetlen, amely kinézte magának az Inter és a Milan korábbi sztárját, ugyanis a Football Italia információi szerint a Torino is szívesen látná a soraiban, miután a megsérült Duván Zapata helyére mindenképpen szeretne csatárt igazolni a télen.

A BL-győztes támadó legutóbb 2021-ben játszott Olaszországban, az akkor még másodosztályú Monza színeiben 14 meccsen hat gólt és egy gólpasszt ért el.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!