Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Megdöbbentő felvételek láttak napvilágot a holland szurkolókról, akik egymás ellen harcoltak Hamburg utcáin a 2024-es németországi labdarúgó Európa-bajnokságon. A hollandok a torna nyitányán 2-1-re legyőzték Lengyelországot, ám a szurkolóikra nem lehetnek büszkék.

A holland szurkolókat dicsérték a közösségi médiában, amikor ezrek mutattak be hihetetlen narancssárga "show-t" az utcákon és a látón egyaránt. 

Hollandia, Eb
Egymást verték a holland szurkolók
Fotó: GruppaOF

Egymást verték Hamburgban a holland szurkolók

A huligánok azonban tönkretették az Oranje drukkerinek a hírnevét, miután a meccs előtt összeverekedtek egy hamburgi bár előtt.

A rohamrendőrök gyorsan a helyszínre érkeztek, hogy felszámolják a balhét, a szurkolók pedig gyorsan el is szaladtak a helyszínről. Ennek ellenére a hírek szerint három embert letartóztattak

 - írja a The Sun.

A holland sajtó arról számolt be, hogy 

a harcot előre megszervezték a rivális klubok, az ADO Den Haag és a NEC Nijmegen szurkolói.

Nem ez az első balhé az Európa-bajnokságon, Gelsenkirchenben is verekedés tört ki pár órával azelőtt, hogy Anglia 1-0-ra legyőzte Szerbiát. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről