Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia
Vágólapra másolva!
Két szurkolót is kórházba kellett szállítani, miután olyan hevesen ünnepelték Anglia vezető gólját Dánia ellen, hogy súlyosan megsérültek.

A németországi labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjának második fordulójában a legutóbb döntős angol válogatott Harry Kane góljával szerzett vezetést a 18. percben, ám Morten Hjulmand bombájával viszonylag hamar kiegyenlítettek a dánok, így végül 1-1-es döntetlennel zárult a meccs. 

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 2: Group C Denmark v England
Harry Kane gólja után még örültek az angolok
Fotó: AFP

Harry Kane góljába belesérültek a szurkolók 

Két angol szurkoló azonban a foci-Eb egyik legszebb találatát már nem láthatta a frankfurti stadionban, mivel az első gólt olyan vadul ünnepelték, hogy mindkettőjüket mentőautóval kellett kórházba szállítani. Az egyik angol drukker a közösségi médiában számolt be róla, hogy kiment a bokája, miközben a vezetést ünnepelte, de nem szenvedett komoly sérülést, azonban viccesen megjegyezte, hogy Harry Hane-t hibáztatja, amiért a teljes második félidőt a kórházból kellett néznie.

Egy másik angol szurkoló viszont nem volt ennyire szerencsés. A The Sun beszámolója szerint a drukker ugyancsak az angolok gólját ünnepelte, amikor leesett a székről, és bokaszalag-szakadást szenvedett.

A csoportkör jövő keddi zárásán a sokat kritizált angolok a szlovénokkal, a dánok a szerbekkel csapnak össze.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről