Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia
Vágólapra másolva!
Az Eb-kudarc után óriási botrányt okozott egy csalódott lengyel szurkoló, aki élő adásban káromkodott és a lengyel fociválogatott kiesése miatt.

Az osztrákok elleni 3-1-es vereség után biztossá vált, hogy a lengyel válogatott az első csapat, amely kiesett a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon. Michal Probierz együttese két kör után nulla ponttal áll, s ugyan még a vb-ezüstérmes franciákkal találkozik az utolsó fordulóban, de már biztossá vált, hogy győzelem esetén is utolsóként zárja a D csoportot.

Polish Fans During The European Football Championship In Krakow
A németországi Eb-n eddig em sok okuk volt az örömre a lengyeleknek
Fotó: NurPhoto via AFP

Élő adásban okozott botrányt a csalódott szurkoló

A lengyel csapat mutatott játéka és a játékosok hozzáállása miatt a szurkolók rendkívül csalódottak voltak a lefújás után, az egyik drukker pedig nem fogta vissza magát, és trágár szavakkal Wojciech Szczesny kapust hibáztatta a kiesésért. A berlini meccs után a drukker odalépett a TVN24 riporteréhez, aki élő adásban volt, majd kivette a kezéből a mikrofont és trágár módon kezdte gyalázni a Juventus 34 éves kapusát.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Mindent egy helyen az Eb-ről