Élő közvetítés
Portugália
ÉLŐ
Szlovénia
Vágólapra másolva!
2000 angol fontot, azaz közel 1 millió forintot fizetett ki egy skót szurkoló azért, hogy eljusson a németországi labdarúgó Európa-bajnokságra. Sok mindenre gondolhatott, amikor kifizette ezt az összeget, csak arra nem, ami várta őt.

A 28 éves skót Rory Braedly egyike volt annak a 150.000 skót szurkolónak, aki elutazott Németországba a foci Eb-re. Bradley az egyik legnagyobb szállásközvetítő cégen keresztül foglalt magának szobát. 

Kölni utazásuk rémálom lett, amikor a skót és három barátja megjelent annál az ingatlannál, amelyet a szállásközvetítő cég ajánlott nekik. "Olyan volt ez a hely, mint egy gyilkosság helyszíne" - mondta Bradley.

Ez a szállás már a második volt, amelyet megnéztek. Az eredetileg foglalt szálláson is olyan állapotokat találtak, amelyek nem embernek valók. Ekkor háromórás telefonos vita vette kezdetét a szállásközvetítővel. Végül kaptak egy újabb ajánlatot. A baráti társaság elborzadt, amikor megérkezett új ingatlanba. Egy elhagyott egészségügyi intézménybe küldték őket, amely tele volt kórházi ágyakkal, ipari berendezésekkel és még egy hatalmas fejszével is. Rory elmondta:

Bejutottunk a házba, és ipari berendezések, szabadon hagyott vegyszerek, lógó kábelek és csövek fogadtak bennünket. De volt ott egy fejsze is, ami szakasztott úgy nézett ki, mintha valami horrorfilmből maradt volna ott. A bejárati ajtót nem lehetett bezárni.

Újra felhívtuk a szállásközvetítőt. Két órán át ment a telefonos vita. Azt mondták, nincs másik szállás, illetve mégis van, ha újra fizetünk. Erre nem voltunk hajlandóak, mert már így is kifizettünk 2000 fontot."

A Booking.com annyit reagált: sajnálják a történteket.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről