Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország
Vágólapra másolva!
A horvát válogatott óriási meglepetésre csak 2-2-es döntetlent játszott Albánia ellen a németországi labdarúgó Európa-bajnokság szerdai játéknapján. Luka Modricék ezzel nagyon nehéz helyzetbe kormányozták magukat, az aranylabdás horvát legenda pedig egy sértődött elvonulással koronázta meg a teljesítményét.

A vb-bronzérmes horvát válogatott a spanyoloktól elszenvedett 3-0-s vereség után Albánia ellen készült javítani, és egy nagy lépést tenni a továbbjutás felé, azonban egy 95. percben kapott góllal végül csak 2-2-re végeztek, amivel nagyon nehéz helyzetbe lavírozták magukat. Ugyanis már csak úgy juthatnak tovább, ha az utolsó fordulóban megverik a címvédő Olaszországot. Nem lesz könnyű dolguk...

A 39 éves, vb-ezüst- és bronzérmes horvát legenda, a 2018-as aranylabdás Luka Modric a lefújás után hosszan nyilatkozott az újságíróknak, de a kérdezz-felelek nem ért jó véget. Az utolsó kérdés ugyanis arra vonatkozott, hogy számít-e arra, hogy Zlatko Dalic kapitány az utolsó csoportmeccsen inkább a fiataloknak ad lehetőséget?

Modric egy grimaszt vágott, legyintett egyet, majd egy "köszönöm"-öt mormolva elviharzott az interjúzónából.

Akinek gyengébb a horvát nyelvtudása nyugodtan tekerjen a videó végére, 3:35-nél jön a lényeg:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek:

 

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről