Élő közvetítés
Anglia
ÉLŐ
Szlovákia
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott csatára, Ádám Martin a németországi Európa-bajnokságon világhírű lett. A 29 éves csatárt felfedezte magának az internet, rövid idő alatt elképesztő mémek születtek róla. A népszerű énekes, Azahriah is elmondta a véleményét a jelenségről és a védelmébe vette a magyar focistát.

Ádám Martin a Svájc elleni Eb-mérkőzés után elképesztő népszerűségre tett szert. A 22-szeres válogatott csatárt nemcsak felfedezte magának az internet népe, de a nemzetközi sajtó is dicsérte a magyar válogatott első meccse után. A dél-koreai focibajnokságban szereplő Ulszan Hyundai támadója is jókat szokott derülni ezeken az összeállításokon, de Finnországban például másképpen értelmezték mindezt, az északiak szerint ezekkel a mémekkel megszégyenítették az erős testfelépítésű játékost.

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 1: Group A Hungary v Switzerland
Ádám Martin szupersztárrá vált a svájciak elleni Eb-meccs után
Fotó: AFP

Azahriah megvédte Ádám Martint

A 29 éves futballistát már vikinghez, rögbijátékoshoz és videójáték-szereplőhöz is hasonlították, de mindez Ádám Martint nem zavarja, inkább csak nevet rajta. 

Hozzám is visszajutnak ezek a mémek, jókat röhögök egy-kettőn. Így születettem, ilyen testalkatom van. Persze, azt nem állítom, hogy ekkora voltam, amikor megszülettem. De van egy alapadottságom, egy fizimiskám. Ezen változtatni nem tudok, ilyen a genetikám" - 

mondta Ádám Martin a róla készült mémekkel kapcsolatban.

A botrányairól is elhíresült magyar popsztár, Azahriah is megszólalt a magyar válogatott csatárról elterjedt mémekről, és a közösségi médiában védelmébe vette a futballistát.

Sajnos az emberek rosszindulatát sosem lehet megállítani, de azt bizton állíthatom, hogy az egész ország szívéből büszke erre az emberre, és ez a lényeg!" - 

idézte a magyar énekes szavait a csakfoci.hu.

Azahriah, magyar énekes-dalszerző, Baukó Attila, BaukóAttila
Azahriah (Baukó Attila) is megszólalt az Ádám Martin-jelenségről 
Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről