Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország
Vágólapra másolva!
Huszonegy csapat részvételével lezajlott az első alkalommal kiírt komáromi Komtravel KFT kupa. A tornát a Dream Team nyerte meg végül.

Nyolc alakulat jött a rendező városból, két-két jelentkezés érkezett Esztergomból, Győrből és Budapestről, egy-egy csapattal képviseltette magát Ászár, Sopron, Pápa, Bársonyos, Mór, Tatabánya és Gönyű. 

Minifoci
Kiváló tornát láthattak a nézők 
Fotó: OMFSZ

A Dream Team nyerte a kupát

A Komárom-Esztergom Vármegyei torna helyszínéül a Komárom VSE pályája a Czibor Zoltán sporttelep szolgált, remek körülmények között játszhattak a csapatok.
A verseny döntőjét végül két találó nevű alakulat a bársonyosi Dream Team és az ászári Aranycsapat 2.0 játszotta előbbi magabiztos győzelmével. 
 

A győztes csapat a dicsőség és a jutalmak mellett a Szabadföld amatőr kupa július 27-i döntőjébe is bekerült!

„Köszönjük Komtravel Kft, köszönjük Komárom. Egy kétség kívül remek napon vagyunk túl, hiszen sikeresen lezajlott az első komáromi Kaminokupa, mely nem sikerülhetett volna a Komtravel Kft. támogatása nélkül. Köszönjük a Komárom VSE-nek a csodás helyszínt, köszönjük Kerekes Gyurinak és csapatának a sok-sok segítséget és köszönet valamennyi csapatnak, nektek, hogy eljöttetek, reméljük jól éreztétek magatokat. Gratulálunk a győzteseknek, helyezetteknek, különdíjasoknak és mindenkinek csodás nyarat kívánunk. Reméljük hamarosan találkozunk!” - mondta Pinkóczi Tibor, a Minifutball Szövetség alelnöke. 

A Komtravel KFT Komáromi Kaminokupa végeredménye:
1. Dream Team (Bársonyos)
2. Aranycsapat (Ászár)
3. Bohócok (Tatabánya)
4. Idegenben jó az X (Pápa)

A Komtravel KFT Komáromi Kaminokupa különdíjasai:
gólkirály: Méhes Dániel (Aranycsapat)
tornajátékos: Proceller Krisztián (Dream Team)
tornakapusa: Porcelán Kristóf (Bohócok)

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről