A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
HUNMagyarország
22:03ÚszásSzabad 4 x 200m
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik és a Liverpool jelenleg az Egyesült Államokban készül az új szezonra. Szoboszlaiék nem akárhogy tartják formában magukat, ugyanis sportágat váltva kesztyűt húztak és kötelek közé léptek.

Jó hangulatban zajlik a Premier League-ben szereplő Liverpool felkészülési szezonja, ami nem is meglepő, hiszen az új edző, Arne Slot győzelemmel mutatkozott be első hivatalos meccsén a spanyol Real Betis ellen. A meccs vélhetően Szoboszlai Dominiknak is emlékezetes maradt, ugyanis a magyar középpályás szerezte a meccs egyetlen gólját.

Szoboszlai lőtte az első gólt az Arne Slot-érában
Fotó: AFP

A napokban a Liverpool játékosai különleges edzésprogrammal készültek, ugyanis bokszedzésen jártak, ráadásul nem is akárhol. 

Szoboszlai Dominik és csapattársai Philadelphiában, a híres Rocky-filmek helyszínén húztak kesztyűt és léptek a kötelek közé.

Az angol klub a közösségi oldalán több fotót is közzé tett a nem mindennapi élményről, akárcsak a 23 éves magyar focista, aki az Instagram-oldalán osztott meg néhány képet a rajongóival.

A focisták szemmel láthatóan annyira élvezték, hogy belekóstolhatnak az ökölvívásba, hogy a fiatal Curtis Jones még a Rocky-filmekből jól ismert kapucnis köntöst is magára húzta.

A Liverpool az amerikai túráján éjszaka az Arsenal ellen lépett pályára és 2-1-re nyert. Szoboszlai ezúttal is kezdő volt, 72 percet kapott Arne Slottól, a csapat holland edzőjétől. A magyar focista a Liverpool második gólja előtti akcióban kulcspasszt adott.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!