A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
HUNMagyarország
22:03ÚszásSzabad 4 x 200m
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Csütörtök este megszülethet a magyar küldöttség első aranyérme, ha Kós Hubert 200 méter háton ugyanolyan ellenállhatatlanul úszik, mint tette azt az előfutamban és a középdöntőkben.

A magyar csapat csütörtökön megszerezheti első aranyérmét, mégpedig Kós Hubert révén az uszodában, aki a legjobb idővel került be a 200 méter hátúszás döntőjébe. A fináléra 20.38-kor kerül sor.

Kós Hubert
Kós Hubert a férfi 200 méteres hátúszás egyik favoritjaként ugorhat vízbe az olimpiai döntőben
Fotó: Csudai Sándor - Origo

Szabó-Feltóthy Eszter és Molnár Dóra is ugyanezen a távon indult, a két magyar úszó 21.19-kor a középdöntőben áll rajtkőre. Mellettük még a női 4x200 méteres gyorsváltóért is izgulhatunk, amely Pádár Nikolett, Ábrahám Minna, Késely Ajna, Ugrai Panna összeállításban a második idővel jutott döntőbe. A váltó döntőjére 22.03-kor kerül sor.

Két magyar ökölvívó is ringbe lép a délutáni programban:

16.18-kor a női 66 kg, nyolcaddöntőjében Hámori Luca az ausztrál Marissa Williamson, míg 17.38-kor a férfi 63,5 kg-osok negyeddöntőjében Kovács Richárd a világbajnok francia Sofiane Oumiha ellen lép ringbe.

Ne feledkezzünk meg Czifra Bettina Liliről, aki óriási bravúrral bejutott a női tornászok egyéni összetett döntőjébe, ami 18.15-kor kezdődik.

Végül, de korántsem utolsó sorban pedig 21.05-től is a tévé előtt a szurkolók helye, hiszen férfi vízilabda-válogatottunk is medencébe ugrik Japán ellen, természetesen a győzelem reményében.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!