Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott tagjai folyamatosan érkeznek Telkibe, hogy megkezdjék a felkészülést a Németország és Bosznia-Hercegovina elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre. Az MLS-ben szereplő Philadelphia Union játékosa, Gazdag Dániel nem lehet majd Marco Rossi segítéségére ezeken a meccseken, ugyanis a sérülése miatt el sem utazott Magyarországra.

A Magyar Labdarúgó-szövetség hétfői beszámolója szerint a Philadelphia Union játékosa a hétvégén bajnokin szenvedett sérülést, így nem csatlakozik a nemzeti csapat keretéhez.

Euro 2024: Germany - Hungary
Gazdag Dániel (jobbra) sérülés miatt nem lehet ott a válogatottban 
Fotó: dBERND WEISSBROD / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Gazdag Dánielre nem számíthat Marco Rossi

"Gazdag Dániel izomsérülést szenvedett klubcsapata, a Philadelphia Union hétvégi bajnoki mérkőzésén, így nem csatlakozik a férfi A-válogatott Németország és Bosznia-Hercegovina ellen készülő keretéhez"

 - számolt be az X-en az MLSZ.

Közben ugyancsak a közösségi oldalán számolt be az MLSZ, hogy a kerettagok folyamatosan érkeznek meg Telkibe, ahol a jól megszokott edzőtáborban készül majd fel Marco Rossi csapata az előtte álló feladatokra.

A magyarok válogatott szombaton a németek ellen kezdi meg az NL-sorozatot (20.45) Düsseldorfban, majd három nappal később, jövő héten kedden Bosznia-Hercegovina (20:45)  lesz az ellenfél a Puskás Arénában.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!