A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Megviselte az életveszélyes fenyegetés a magyar teniszezőnőt

Stollár Fanny, Wimbledon
Stollár Fanny búcsúzott párosban a's-Hertogenbosch-i tenisztornán
Vágólapra másolva!
Megviselte és megrémítette Stollár Fannyt, hogy életveszélyesen megfenyegették a közösségi oldalán, de a teniszező egyelőre nem akar a rendőrséghez fordulni.

„Megrémültem a fenyegetéstől, borzasztóan rosszul estek ezek az üzenetek. Aki írta, úgy gondolhatta, talán az a legegyszerűbb, ha rajtam tölti ki a dühét, pedig semmit sem ártottam neki. Bár természetesen

Bízom benne, hogy nem lesz folytatása a történetnek. Több játékossal beszéltem erről, azt mondták, őket is érte már hasonló inzultus. Úgy vagyok vele, hogy ilyen emberrel nem állok le vitatkozni, s az a legjobb, ha a pályán, a teljesítményemmel »válaszolok« az üzeneteire.”

A fenyegetőző kommentelő vélhetően azon húzta fel magát, hogy a sportoló kikapott a charlestoni salakpályás viadal első fordulójában. Valószínűleg a magyar teniszezőre fogadott, s így elbukta a pénzét. Dühében ocsmány kifejezésekkel illette és fizikai retorziókkal fenyegette meg a sportolónőt.

Stollár Fanny a pályán akar válaszolni a kritikusainak Forrás: MTI/Illyés Tibor

„Abba kellene hagynod a teniszt, kedvesem, mert már a paralimpián sem lenne esélyed. Kib...ott k...a, szépnek gondolnak, de smink nélkül úgy nézel ki, mint a sz...r. Alig várom, hogy lássalak játszani valahol a Balkán környékén, így le tudom vágni a karjaidat, te undorító k...a. Azt kívánom, hogy halj meg, miközben valamelyik luxushotelba tartasz, te mocskos k...a” – írta a férfi.

A mondataira Stollár csak úgy reagált az Instagram-oldalán, hogy odaírta válaszként: „szurkolói szeretet”.

Nem teltek unalmasan az elmúlt napok Stollár Fanny számára, a teniszezőnő Instagram-oldalán számolt be arról, hogy egy rendőr gyorshajtás miatt figyelmeztette még külföldön. Szerencsére nem kapott pénzbüntetést, az autóján csupán egy üzenet várta, amelyben arra kérték, legközelebb lassabban közlekedjen.

(Blikk)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!