A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Egészen elképesztő reakciókat váltott ki a Dortmund norvég világsztárjának, Erling Haalandnak az egyik fotója, amelyet a focista az Instagramon tett közzé. Tény, hogy Haaland valóban úgy néz ki, mintha pizsamában szállt volna fel a magánrepülőjére.

Nézzük meg először a fotót:

Maradjunk annyiban, ez valóban olyan, mintha pizsama lenne. Pedig nem az. És akkor most lássuk a részleteket. A norvég válogatott ezen a héten Marbellán edzőtáborozik és két barátságos meccset játszik Luxemburg és Görögország ellen. Amikor Ståle Solbakken, a válogatott mellett dolgozó edző felolvasta, hogy kikre számítanak ezen a két meccsen és elhangzott Haaland neve, az edző nevetve hozzátette: "Legalább nem abban a ruhában fog megjelenni az edzőtáborban, amiben legutóbb láttam."

Haaland ezt a ruhát akkor viselte, amikor a Forma-1-es Monacói GP-re utazott magángépével. Amikor megtudta, hogy kritizálták az öltözetét, csak annyit mondott:

Haaland ezzel a nyilatkozatával sem győzte meg az embereket, mert a közösségi médiában azóta is sok bírálatot kap. Ezeknek a lényege, hogy ne utazzon pizsamában a repülőgépen.

Forrás

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!