Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia
Vágólapra másolva!
Ismét hallatott magáról a katari focivébén ismertté vált szurkolónő, Ivana Knöll. A világ „legszexisebb rajongójának” titulált hölgy azonban ezúttal nem a szexi fotóival hívta fel magára a figyelmet a németországi Európa-bajnokságon, hanem azzal, hogy megalázta a német műsorvezetőt, Laura Wontorrát.

„Ha így néznék ki, örökké téli ruhát viselnék” - írta dühös üzenetben az Instagramon Ivana Knöll, méghozzá Laura Wontorrának címezve. 

Ivana Knöll
Ivana Knöll az Instagram-oldalán alázta meg Laura Wontorrát
Fotó: Ivana Knöll/Instagram

Knöll a német televízióban nyilatkozott Horvátország 2024-es Eb-reményeiről, ezt követően indult el a botrány.

Knöll - akit a világbajnokság „legszexisebb szurkolójának” tituláltak - interjút készített a MagentaTV-vel, mielőtt Horvátország 3-0-ra vereséget szenvedett Spanyolországtól szombat este Berlinben.

A 26 éves horvát szépség a tévéműsorban való megjelenése után 

bizarr támadást indított Laura Wontorra német műsorvezetőnő ellen. Wontorráról közzétett egy képet, a kép aláírva: "Kedves Laura, ha így néznék ki, örökké csak téli ruhát viselnék."

Knoll a MagentaTV-t is célba vette, közzétett egy második történetet, amelyben azt mondta nekik, hogy ne kérjenek tőle többé interjút.

A korábbi horvát szépségkirálynőnek több mint hárommillió követője van az Instagramon, így minden egyes bejegyzése nagy figyelmet kap. Nem csoda, ha mindenki arra volt kíváncsi, miért is történt ez az egész balhé - írja a Daily Mail.

A BILD szerint Knöllt megbántották:

„Nem tudom, ki ez a nő [Wontorra]. De az emberek azt mondták nekem, hogy ő és egy másik nő nagyon rosszakat mondott rólam ma, miután élőben szerepeltem a MagentaTV-n." A hírek szerint a MagentaTV műsorvezetői megjegyzéseket tettek az öltözékével kapcsolatban.

Knöll az Eb-n is kockás piros-fehér bikinifelsőben mutatta meg magát a lelátón a horvátok meccsén. A berlini hőmérséklet viszont nem volt elégedett: „Kicsit hideg van” - mondta a szurkolónő.

Spain v Croatia: Group B - UEFA EURO 2024
Ivana Knöll az Eb-n is hasít
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto

Johannes B. Kerner műsorvezető erre úgy reagált, hogy lehetőség lenne arra, hogy hidegben felvegyen valamit.

Knöll az interjúban egyébként hozzátette, hogy a döntőben Horvátország és Franciaország találkozik majd egymással, jelenleg azért ezt nehéz elképzelni.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről