Élő közvetítés
Franciaország
ÉLŐ
Belgium
Vágólapra másolva!
Ideje elfelejteni a Happy Mealt, mert június 4-én érkezik a McDonald's kínálatába a magyar fociválogatott csapatkapitányáról elnevezett Domi Meal!

Miközben a magyar labdarúgó válogatott a telki edzőközpontban készül a június 14-én kezdődő Európa-bajnokságra, a szurkolók is lázasan hangolnak a németországi tornára. A torna egyik főtámogatója, a McDonald's gyorsétteremlánc pedig egy egészen különleges akcióval igyekszik a drukkerek kedvében járni: június 4-étől ugyanis országszerte elérhető lesz a Domi Meal. A névből nem nehéz kitalálni, hogy ez bizony a magyar válogatott csapatkapitányának, Szoboszlai Dominiknek a kedvenc fogásait vonultatja fel!

A Mindmegette.hu jóvoltából pedig már részletekkel is szolgálhatunk a nyár alighanem legnépszerűbb gyorskajájáról!

Eszerint a menü tartalma: 1 db McCrispy®, 1 db közepes burgonya, 1 db 0,4l-es shake választható ízben, 1 db Chilis-majonézes szósz. Az ajánlat pedig 2024.06.04-től visszavonásig, illetve a készletek erejéig érhető el a magyarországi McDonald's éttermekben, kivéve kettőt, a Budapest Parkban lévőt és a Budapest Eiffel téren ideiglenesen működő McDonald’s egységet. 

Jordan, LeBron, Szoboszlai

A gyorsétteremlánc reklámjaiban korábban is szupersztárok egész sora tűnt már fel, köztük 

olyan legendák, mint a kosárlabdázó Michael Jordan, LeBron James vagy Shaquille O’Neal.

 De a focisták sem mondtak nemet, hiszen Szoboszlai előtt is többen adták már a nevüket és az arcukat a gyorsétterem hamburgereinek reklámozásához. Mekis reklámban szerepelt korábban az egyetlen háromszoros világbajnok focista, a brazil Pelé, honfitársa, Ronaldinho és Neymar, az angol válogatott egykori gólrekordere Wayne Rooney, vagy éppen az ötszörös aranylabdás portugál szupersztár, Cristiano Ronaldo.

Maga Szoboszlai Dominik így vallott az együttműködésről: 

Korábban többször szóba került már, hogy valahogy természetes kapcsolatom van a McDonald’s-szal. Egy-egy sikerélmény, vagy elért eredmény után a Meki is gyakran képbe került. Szuper érzés és megtisztelő, hogy egy ilyen világmárka partnere lehetek. Különleges számomra, hogy idehaza az én kedvenceimmel ismerkedhetnek meg először a mekirajongók, és ezzel világsztár előadók és sportolók sorához csatlakozhatok

 - mondta a magyar válogatott csapatkapitánya.

A mieink jelenleg gőzerővel készülnek Telkiben Marco Rossi szövetségi kapitány irányításával. A csapatra vár még két felkészülési mérkőzés, előbb június 4-én 20.45-től Dublinban Írország, majd június 8-án 18 órától Debrecenben Izrael ellen csiszolhatja tökéletesre a formáját a csapat, mielőtt elutazik Németországba. 

Ahol az Európa-bajnokság A csoportjában sorrendben Svájccal (június 15, Köln), Németországgal (június 19, Stuttgart) és Skóciával (június 23., Stuttgart) mérkőzik meg.

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről