Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Barátságos összegért lehet lecsapni a FIFA-sorozat örökségére, az FC 24-re.

Gigantikus leárazással zárja le a tavasz utolsó hónapját az egyik legnépszerűbb videójátékokat forgalmazó platform. A ‘MEGA’ akciók között megtalálhatóak az utóbbi évek legnépszerűbb alkotásai, mint a Grand Theft Auto V, a Red Dead Redemption II és a Cyberpunk: 2077, valamint felfedezhetőek olyan címek is, amelyek az utóbbi hónapokban tarolták le a piacot. Ebből a kisebb tömegből kiemelkedik az EA Sports FC 24 Standard Edition, amelyért mindössze 5298 forintot kérnek el, sőt a vételár 5%-a visszajár kredit formájában, így további vásárlásokat lehet lebonyolítani akár még az akciós időszak alatt.

Az akció június 21-én 17:00-ig tart, eddig az időpontig garantáltan nem emelkedik az ára egyetlen verziónak sem. A legolcsóbb a ‘standard’ változat, ami csak az alapjátékot tartalmazza. Ha valaki szeretne még többet kihozni az FC 24-ből, akkor az Ultimate Edition az ideális választás, ami 4600 FC-pontot tartalmaz. Ezeket a pontokat játékon belüli vásárlásokra lehet fordítani, megkönnyítik az ütős FUT-csapatok összeállítását. Mivel egyre közeledik a játék élettartamának vége, ezért egyre olcsóbbak a lapok a piacon, így nem álom többé, hogy Szoboszlai, Gullit és Ronaldo egyszerre legyen ott a pályán.

Az Electronic Arts egyelőre csak néhány információt osztott meg a folytatással kapcsolatban, azonban sokan már kongatják a vészharangot. Az Inter Milan szurkolói szomorkodhatnak, mivel a kiadó elveszítette a licenszét az olasz bajnoknak, így Milano Calcio néven lehet majd találkozni a legendás klubbal.

Mindent egy helyen az Eb-ről