Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Az már első pillantásra is nyilvánvaló, hogy Buzsik Borka, Szoboszlai Dominik új kedvese nem hétköznapi lány. A szőke szépség igen sokoldalú, és egyáltalán nem áll tőle távol a sport.

Elég volt a titkokból! A Bors végre utánajárt, hogy mit is kell tudni Szoboszlai Dominik új barátnőjéről, az észbontóan szexi megjelenésű Buzsik Borkáról. A lap először áprilisban írt a szőke szépségről, de akkor még csak pletykának számított, hogy egy párt alkot a Liverpool sztárfocistájával.

A nyilvánosság előtt először mintegy másfél hete, a Liverpool utolsó bajnokija után jelent meg együtt a pár, amikor Szoboszlai, Borka és a húga Zsóka együtt fotózkodtak az Anfield gyepén.

Buzsik Borkáról azt lehet tudni, hogy székesfehérvári, egy cég marketing- és PR-szakértője. A sport sem idegen tőle, korábban szinkronúszó volt, emellett modellkedik is, és láthatóan imád egzotikus helyekre utazni.

És egy tavalyi bejegyzés a Reddit-en egy újabb titkot leplezett le a csinos szőke lányról. Ha hinni lehet az egyik hozzászólónak, akkor Borka egy éve egy olyan fiúval volt kapcsolatban, aki korábban Gécsek Fanni kedvese volt, írja a Bors. És aligha kell sokakat emlékeztetni arra, hogy Szoboszlai Liverpoolba igazolásakor még a korábbi Európa-bajnok kalapácsvető, Gécsek Tibor lányával alkotott egy párt.

A Bors cikkéből az is kiderül, hogy mióta a kapcsolattal együtt Borka Instagram-fiókja is nyilvános lett, szépen duzzad a követői tábora, alig egy hét alatt 8 ezerről 11 ezerre kúszott fel a számuk.

És még két apró családi érdekesség: Borka 50 éves édesapjának egyrészt zöldségkereskedése van Abán, másrészt pedig imádja a focit, a mai napig játszik a Fejér vármegyei község csapatában.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről