A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!

II. Tisza-parti futófesztivál Szolnokon

A futógála centruma ismét a Kossuth tér lesz. A 2300 méteres körpályát a Kossuth tér-Baross út- Kápolna utca-Ady Endre-Dózsa György és Kossuth tér útvonalon jelölték ki a rendezők, míg a gyalogolni vágyók a Kossuth tér-Tiszaliget útvonalon róják majd a kilométereket.

A verseny vasárnap 9.30 órakor kezdődik, negyedóránkénti indítják az óvodások, az általános és középiskolások, az amatőrök és a profik futamát a különböző távokon. Nevezés a helyszínen reggel nyolc órától, diákoknak és gyaloglóknak ingyenes, felnőtteknek 500 Ft. Az eredményhirdetést és a tombolasorsolást déli 12 órára tervezik.

Az elmúlt évben több mint 1500 résztvevője volt a rendezvénynek, ezúttal még több indulót és jó időt vár az esemény egyik szervezője Lajtos Márton maratonfutó, aki az elmúlt vasárnap az ötödik helyet szerezte meg a magyar bajnokságon. A szervezők nem felejtkeztek meg az öltözési és a tisztálkodási lehetőségről sem, amely a Damjanich uszodában lesz. A versenyen minden résztvevő saját felelősségére indul.

Varga Csaba

Korábban:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!