17 milliós büntetést ért az NBA-meccsen eldobott fogvédő

Charlotte Hornets v Atlanta Hawks - Play-In Tournament GettyImageRank2 Color Image nba Horizontal SPORT BASKETBALL
ATLANTA, GA - APRIL 13: Miles Bridges #0 of the Charlotte Hornets is restrained after a foul is called and he is ejected during the second half against the Atlanta Hawks at State Farm Arena on April 13, 2022 in Atlanta, Georgia. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Todd Kirkland/Getty Images/AFP (Photo by Todd Kirkland / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Miles Bridges 50 ezer, Patrick Beverley pedig 30 ezer dolláros pénzbüntetést kapott az észak-amerikai profi kosárlabdaligától (NBA).

A Charlotte Hornets csapatát erősítő Miles Bridgest azért büntették meg 50 ezer dollárra (17 millió forint), mert az Atlanta Hawks elleni vesztes mérkőzésen a fogvédőjét dühében a nézőtérre dobta, és eltalált vele egy szurkolót.

A Minnesota Timberwolves játékosa, Patrick Beverley azért kapott 30 ezer dolláros (10 millió forint) büntetést, mert a Los Angeles Clippers elleni győztes meccs utáni nyilatkozatában és közösségi médiás bejegyzéseiben sértegette az ellenfelet.

Beverley négy szezont játszott a Clippersben, de a klub a szezon előtt megvált tőle, és elcserélte a Memphis Grizzlies csapatával, amely továbbadta a Minnesotának. Érdekesség, hogy a rájátszás első körében a Memphis éppen a Minnesotával találkozik.

Mindent egy helyen az Eb-ről