A Fradi kézikapusa is bojkottálja a válogatottságot

Katarina Tomasevic, kézilabda
SERBIA, BELGRADE : Serbia's players lift their goalkeeper Katarina Tomasevic after Serbia won the EHF Euro 2012 Women's Handball Championship match Serbia vs France on December 13, 2012 at the Belgrade Arena. AFP PHOTO / ANDREJ ISAKOVIC
Vágólapra másolva!
A Ferencváros kézilabdakapusa, Katarina Tomasevic, a Vardar irányítója, Andrea Lekic és a Viborg balátlövője, Sanja Damnjanovic úgy döntött, addig nem szerepel szerb női válogatottban, amíg Sasa Boskovic a kapitány.

A szerb női kézilabda-válogatott Nagybecskereken készül, ahol pénteken és szombaton Szlovénia ellen vív felkészülési mérkőzéseket. A két összecsapás a Románia elleni, júniusi világbajnoki-selejtező főpróbája lesz.

A térdsérülése miatt hiányzó Dragana Cvijic mellett nem érkezett meg a keretbe Andrea Lekic, Sanja Damnjanovic és Katarina Tomasevic sem, a vajdasági Magyar Szó szerint a játékosok kedd este jelezték a szakmai stábnak és a keret tagjainak, hogy amíg Sasa Boskovic a szövetségi kapitány, addig nem játszanak a válogatottban.

Két éve, a vb-ezüstérem megnyerésekor még teljes volt az összhang a válogatottban Forrás: AFP/Andrej Isakovic

Lekic találkozott Velimir Marjanoviccsal, a szövetség elnökével is, akinek a válogatottban uralkodó hangulatról mesélt.

"Ami a válogatott oszlopos tagjait illeti, Lekiccsel, Damnjanoviccsal és Tomaseviccsel komoly beszélgetésen vagyunk túl. Egyelőre nem tudok ezzel kapcsolatban nyilatkozni, csak annyit mondhatok, hogy még egyszer le fogunk ülni velük. Ők hárman nincsenek Nagybecskereken, nem készülnek együtt a csapattal" - erősítette meg Boskovic.

Mindent egy helyen az Eb-ről