Így nézhet ki a PlayStation 5 Pro

sony playstation 5 ps5 dualsense edge kontroller controller gamepad játékvezérlő gaming gamer
Fotó: Evgeniy Kondratiev / Unsplash
Vágólapra másolva!
A legújabb hírek szerint akár szeptemberben is bemutatkozhat.
Vágólapra másolva!

Több hétnyi csendet követően váratlanul fokozódni kezdtek a jól őrzött titoknak nem mondható PlayStation 5 Pro játékkonzol körüli pletykák. A legújabb értesülésekkel a korábban már szavahihetőnek bizonyult billbil-kun állt elő a francia Dealabs portálon, állítása szerint látta a dobozát, de fotót jogi okból nem kíván megosztani róla, így be kell érni az alább látható szkeccsel.

Esztétikáját tekintve a PS5 Pro kifejezetten hasonlít a megszokott PS5-re, az elején két USB-C port és a bekapcsológomb található. Az általa látott dobozon híre-hamva sem volt az optikai meghajtónak, amin meglepődött, feltételezése szerint talán ebből a gépből is lesz majd optikai meghajtóval előszerelve és anélkül érkező változat, mint az alap PS5-ből.

sony ps5 pro
Így néz ki az optikai meghajtó nélküli Sony PlayStation 5 pro
Fotó: Dealabs

Beszámolója szerint a Sony PlayStation 5 Pro fehér színben érkezik majd a szabványos DualSense gamepaddel. Úgy tudja, hogy a játékkonzol bejelentése szeptember első felében várható, bár a szintén jó informátorokkal rendelkező Jeff Grubb pár napja szeptember második feléről beszélt.

Mindezek után jó kérdés, hogy ténylegesen mikor kerülhet piacra a PS5 Pro, júliusban arról szóltak a hírek, hogy átcsúszhat 2025-re az elérhetővé válása.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!