A királyi család egyik tagja szerepet kaphat a Bridgerton sorozatban

Vágólapra másolva!
A királyi család még korábban bevallották, hogy nagy rajongójuk a nagysikerű Bridgerton című sorozatnak, sőt egyikük azt is elárulta, hogy szívesen szerepelne a legújabb évadban.
Vágólapra másolva!

Több erotikával, a klasszikustól eltérő romantikus hősnővel és barátokból lett szerelmesek történetével tért vissza a Netflix legnézettebb angol nyelvű sorozata, a Bridgerton. A Julia Quinn-regények alapján készülő kosztümös sorozat meghódította az egész világot, és sorra gyártják a hasonló tematikájú szériákat. Kifizetődőnek látszik a Netflix stratégiája, ugyanis két részre bontotta a harmadik évadot, mivel a sorozat első etapja a teljes májust megnyerte a platformon: az előfizetők 2,3 milliárd percet nézték eddig A Bridgerton család legújabb szezonját.

Nem titok, hogy a brit királyi család is rajong érte, amit mit sem bizonyít jobban, mint az, miszerint András herceg volt felesége, Sarah Ferguson, Fergie is szívesen szerepelne a nagysikerű alkotásban, ezért pedig mindenre hajlandó. 

Megkértem az ügynökömet, hogy szervezzen be a Bridgertonba! 

A díszlettervek hihetetlenek! Penelope rég nem látott barátja lehetnék. Csak a Bridgertonban kell szerepelnem" - osztotta meg.

Nem ez lenne az első alkalom, hogy Ferguson egy televíziós alkotásban tűnne fel, ugyanis korábban saját magát játszotta a Jóbarátok című sorozatban, amire lányai, Eugénia hercegnő és Beatrix hercegnő vették rá - írja a Cosmopolitan. 

Egy nyilvános eseményen nemrég III. Károly király és Kamilla királyné elárulták, hogy nagy rajongói a szériának, az új évadot pedig gyorsan meg is nézték. A sorozat rengeteg szálon kötődik a brit királyi családhoz, ugyanis többek között Sarolta királyné karakterét III. György király felesége ihlette.  

Katalin hercegné és Vilmos herceg is nagy sorozatrajongók

Vilmos herceg néhány évvel ezelőtt egy rádióműsorban bevallotta, hogy a feleségével, Katalin hercegnével együtt nézik a Trónok harcát. Vilmos a műsorvezetőnek is ajánlotta a fantasyt, aminek az új évadát mindig izgatottan várta. Rengeteg brit színész játszott az HBO népszerű szériájában, így nem lehet véletlen, hogy a Sárkányok háza című spin-off sorozatot is együtt nézi a házaspár.

Katalin megosztotta, hogy György herceg a Sam, a tűzoltó című animációs filmet szereti, a sorozatban szereplő autók pedig teljesen elbűvölik őt. Nem sokkal később a készítők egy egész epizódot szenteltek az ifjú hercegnek.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!