Színes burkolatok jönnek a PlayStation 5-höz

sony playstation 5 ps5 dualsense gamepad videojáték gamepad kontroller
Passzoló DualSense kontrollereket is jönnek a PlayStation 5 üde színű burkolatai mellé
Vágólapra másolva!
Nem véletlenül fenyegetett perrel más gyártókat az elmúlt évben a Sony.
Vágólapra másolva!

Színes bejelentéssel indította a hetet a Sony konzolos üzletága, hamarosan friss kinézetű burkolatokat, továbbá hozzájuk passzoló színű gamepadeket fog piacra dobni a legújabb konzoljához. Első körben öt fedlap érkezik, a mindig népszerű fekete mellett vörös, rózsaszín, kék, továbbá lila közül válogathatnak majd a PlayStation 5-tel rendelkezők, nagyon üde árnyalatokat sikerült kiválasztaniuk az illetékeseknek.

A fekete és vörös burkolatok januártól elsőként a PlayStation Direct webshopból lesznek megrendelhetőek, a megszokott bolti forgalmazásuk, ezzel együtt pedig a szélesebb körű forgalmazásuk február második felében kezdődhet. A másik három szín a jövő év első felében érkezik majd, 2022 második felében pedig újabb árnyalatokat kíván piacra dobni a Sony.

Az USA-ban 54,99 dollárba kerülnek majd a fedlapok, a hozzájuk passzoló színű kontrollerek árát pedig 74,99 dollárban határozta meg a gyártó.

A mostani bejelentés bizonyította a korábbi spekulációt, hogy az elmúlt évben a Sony nem véletlenül fenyegette sorban a PlayStation 5-höz alternatív burkolatokat készíteni próbáló cégeket, maga kívánja lefölözni a burkolatokról a hasznot.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!