Csuklóra szerelhető személyi edző : technológiával az egészségedért

Vágólapra másolva!
Van, aki a szabadban szereti, van, aki edzőteremben, és akadnak olyanok is, akik a négy fal között űzik. Ahány ember, annyiféle sportolási szokás, de abban mindenki egyetért, hogy a mozgás az egyik legjobb dolog, amit tehetünk az egészségünkért. A Huawei legújabb okosóracsaládjának köszönhetően mostantól sportolás közben és levezetés közben még monitorozhatod is a tested működését, és ezáltal a betegségek kialakulását is megelőzheted.
Vágólapra másolva!
Forrás: Huawei

Nincs is jobb, mint egy fárasztó, stresszes nap után zenével a füledben, mozgás közben kiengedni a gőzt. A rendszeres sport nem csak a lelkedre, hanem a testedre is jó hatással van, hiszen amellett, hogy endorfint szabadítasz fel, hosszú távon az egészségügyi kockázatoktól is megóvod magad. Mindehhez pedig most már személyi edző segítségét sem kell kérned, hiszen a Huawei legújabb okosórája, a WATCH GT 2 a legjobb társad lesz, ha fontos számodra a tudatosság és az egészséges életmód.

Akár a kültéri sportok szerelmese vagy (futás, túrázás, terepfutás, biciklizés, nyíltvízi úszás), akár a beltéri mozgásformákat kedveled (uszodában úszás, szabadedzés, ellipszistréner vagy evezőgép használata), a WATCH GT 2 tizenöt különböző sportolási módja között biztosan megtalálod a neked valót. A Huawei okosóracsalád legújabb modellje az edzést megelőző adatelemzést, a mozgás alatti adatrögzítést, sőt még a sportolást követő professzionális tanácsadást is lehetővé teszi, így használatával nem csak trendi lehetsz, hanem a profi sportolókéhoz hasonló edzéstervet is kidolgozhatsz magadnak. A WATCH GT 2 a napközben megtett lépéseidet, az elégetett kalóriáidat, valamint az ülő helyzetekből történő felállások számát is rögzíti, hogy a nap végén tisztán lásd: mennyit tettél az egészségedért. A készülék egész nap információkkal lát el a fizikai állapotodról és segít az egészséges életmód és az ahhoz szükséges szokások kialakításában.

Forrás: Huawei

Mivel a testmozgás után a regenerálódás épp olyan fontos a szervezetünknek, mint a fizikai aktivitás, a WATCH GT 2 akkor is őrzi az egészséged, ha épp nem sportolsz: felhívja a figyelmed a lassú szívverésre és emlékeztetőt küld akkor is, ha a szívverésed hosszú ideig 100/ perc érték felett van. A pulzusmérés mellett alvás közben is figyel rád, pihenés alatt ellenőrzi a valós idejű pulzusod, a légzésed, valamint értékeli az alvásod minőségét. A gyártó TruSleep-funkciójának segítségével akár alvási problémáidra is fény derülhet, amikre a WATCH GT 2 személyre szabott elemzést és ajánlást kínál, hogy nyugodtabbak lehessenek az éjszakáid.

A Watch GT 2 tartalmazza a Huawei saját fejlesztésű TruRelax technológiáját is, amely segíti a felhasználókat a stressz csökkentésében azáltal, hogy rögzíti a HRV (szívfrekvencia-variabilitás) értékét, és visszajelzést küld a tulajdonosa stressz indexének mértékéről.

A Watch GT 2 egész nap tökéletes partnered a fizikai és mentális egészséged megóvásában, legyen szó az alvásról, sportolásról vagy csak a mindennapi rutinfeladatok elvégezéséről.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!