Üzleti tablet, amit a gyerekek is kézbe kaparinthatnak? Van ilyen

Vágólapra másolva!
Az idők során hozzá kellett szoknunk, hogy esetenként drága, munkára vásárolt számítástechnikai eszközeinket, ha lehet távol kell tartanunk a gyermekeinktől mert azok találkozást szinte törvényszerűen látta kárát az eszköz, vagy a rajta tárolt munkánk. A Lenovo Tab M10 Plus megoldja ezt a problémát. Is!
Vágólapra másolva!
Forrás: Lenovo

A Lenovo nemrég bemutatta a sikeres Tab M10 új verzióját a Tab M10 Plus táblagépet, ami már külsőségeiben is látványosan megújult és rengeteg hasznos szolgáltatással segíti a családot a munkavégzés, vagy a szórakozás során.

Külső, hardver

A táblagép már első látásra eleganciát sugároz. Ezt szép, fémes-szürke háza mellett vékony, de azért még pont kényelmesen megfogható keretekkel övezett kijelzője is erősíti, ami 1920x1200-as felbontású. Ekkora (10,3”) méretben ez a felbontás a világon mindenre elegendő, játéktól a filmnézésen keresztül a munkáig bezárólag. A kiváló képminőséget az IPS technológia szavatolja. A kijelzőt egy teljes egészében fém ház védi, melynek két rövidebb élébe sztereó hangszórókat is építettek a minőségi szórakoztatás érdekében. Ezek egyébként Dolby Atmos technológiával dolgoznak, ami egy kellemes térhatást kelt, növelve a játékok, filmek élvezeti értékét.

A rendszer szíve egy nyolcmagos MediaTek processzor és kiépítéstől függően 2-4GB RAM. A belső memória szintén a kiépítéstől függően 32, 64, vagy 128 GB lehet, de ezt tovább bővíthetjük a beépített SD kártya olvasóba helyezett kártya segítségével.

A készülék előlapján egy 5 megapixeles kamera helyezkedik el, ami tökéletes lehet a videós kommunikációra, legyen az munkamegbeszélés, vagy családi videóhívás. A hátlapi 8 megapixeles kamera pedig autofókusszal segíti a szép fotók és videofelvételek készítését.

Forrás: Lenovo

Szolgáltatások

Az Android 9-es rendszerrel érkező táblagép a rendszer minden pozitív tulajdonságával rendelkezik, amelyekre most nem térnénk ki, hiszen a letölthető appok mennyiségének köszönhetően a lehetőségek száma végtelen, a játékoktól az irodai appokon át a különböző kiegészítő segédprogramokig. Van viszont egy pár nagyon érdekes szolgáltatás, amivel a Lenovo fejlesztői egészítették ki a Tab M10 Plus szolgáltatásait.

Ezek közül az egyik az arcfelismerő rendszer, ami a frontkamerát használva teszi biztonságossá a használatot, de talán a legfontosabb a gyermekek számára kifejlesztett „Kids” üzemmód, aminek segítségével a család legkisebb tagjai is biztonságosan élvezhetik a számukra készült szórakoztató tartalmakat. Ez az üzemmód lehetőséget ad arra, hogy a szülők beállíthassák, hogy gyermekeik mit és meddig nézhetnek a táblagépen. Emellett egy beépített látásvédelmi technológia segít csökkenteni a szemmegerőltetés kockázatát.

Ajánlás

A Lenovo Tab M10 Plus mindenképpen ajánlott olyan családok számára, akik szeretnének beruházni egy táblagépre, ami elég erős ahhoz, hogy munkára is lehessen használni, de a megfelelő beállítások elvégzése után nyugodtan odaadhatjuk gyermekeink kezébe is. A Lenovo Tab M10 Plus pontosan ilyen készülék és mindemellett az ára is kedvező, hiszen kiépítéstől függően már 72 999 forintos áron hazavihetjük, ahol aztán használhatjuk munkára, szórakozásra és a tablet eközben nem csak hogy figyelni fog arra, hogy a gyerekek, ha kézbe kaparintják, ne jussanak olyan tartalmakhoz, amik nem nekik valók, még a szemüket is képes óvni.

A Lenovo Tab M10 megvásárolható az Euronics oldalán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!