Megszólalt a TV2 leggyűlöltebb sztárjának a párja a kapcsolatukról

Kabai András és barátnője, Réka
Vágólapra másolva!
Nem kell tovább titkolnia a TV2 leggyűlöltebb sztárjának, hogy újra szerelmes, párját már a közösségi oldalán is megmutatta. Rékának azonban több fenntartása is volt a férfival kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo írt, a TV2 leggyűlöltebb sztárjának hónapokig kellett titkolnia, hogy barátnője van, így csak a minap vállalta fel őt a nyilvánosság előtt. 

Kabai Andris, a Házasság első látásra című realityből lehet ismerős a nézőknek. A műsorban egy párt alkotott Dávid Petrával, azonban kapcsolatuk nem volt konfliktusoktól mentes. Számtalanszor megalázta a nőt, majd még a kísérlet vége előtt szakítottak. A válásuk után rendeződött a kapcsolatuk, mára pedig már jó baráti viszonyt ápolnak egymással.

Ugyan egykori felesége még most is szingli, a férfira azonban rátalált a szerelem egy szőke hajú hölgy személyében.

"Legelőször tavaly tavasszal pillantottuk meg egymást, bár akkor csak bekövettük egymást Instagramon. 

Ez még a műsor előtt történt és akkor nekem még volt egy másik kapcsolatom. 

Ezután ősszel, a műsor után újra összefutottunk egy edzőteremben és akkor nem tudtam őt hová tenni. Megvolt az összenézés, szemezés, de akkor nem léptem, nem is tudom, miért. Nem mentem oda hozzá elkérni a telefonszámát vagy ilyesmi. De egy újabb véletlen folytán az Instagram feldobta a sztoriját és leesett, hogy ő volt az a lány.

Egy nagyon béna dumával írtam rá, hogy őt láthattam-e.

Erre válaszolt és elindult egy nagyon közvetlen és szinte megállíthatatlan beszélgetés. Nem volt benne semmi erőltetett, vagy nehézkes, szinte azonnal tudtunk viccelődni egymással. Sőt, már az első nap azon poénkodtunk, hogy mikor költözik hozzám és hogy csináljak neki helyet a gardróbomba" - részletezte.

Barátnője is megszólalt a kapcsolatukról

Nagyon jó volt ilyen könnyedén, fesztelenül társalogni valakivel, de nem tagadom, eleinte azért voltak fenntartásaim, hogy mennyire komolyak a szándékai. 

Már csak azért is, mert láttam, hogy mennyi követője van a közösségi médiában. Nem hittem, hogy pont én leszek az, aki felkelti az érdeklődését" - mondta a fiatal lány, aki először nem értette, hogy egy házas férfi miért flörtöl vele, és mit akarhat tőle.

Nem hittem a fülemnek. Vártam, hogy mikor jelenti be, hogy egyébként gyereke is van, de miután kiderült, hogy csupán egy műsorról van szó, egyből megkönnyebbültem”- jegyezte meg.

Andris, habár sok nő megkörnyékezi őt a műsor óta, úgy érzi, hogy életében most először szerelmes. 

"Most már bevallhatom, 

Réka az első olyan lány az életemben, akiben szinte 100 százalékig biztos vagyok. 

Ki tudom mondani, mutatni az érzéseimet, ami korábban nehézséget okozott. Nála ezek kezdettől fogva nem jelentenek problémát. 

Életemben először szerelmes vagyok 

- hangsúlyozta a Story magazinnak. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!