Vadító képeken a TV2 legújabb sztárjai, a Kísértés mindenre elszánt női szereplői

A Lupa Beachen mutatták be a TV2 romantikus reality műsorát
Fotó: Ladóczki Balázs - Origo
Vágólapra másolva!
Szeptember 1-jén elindul A Kísértés a TV2-n. Húsz mindenre elszánt kísértő vág neki a kalandnak, hogy próbára tegyék a beköltöző párok kapcsolatát. Elsőként a női kísértőket mutatjuk be, akikben egy cseppnyi félelem sincs. Nézze meg a szexi, vadító képeiket!
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, szeptember 1-én az Ázsia Expressz ötödik évadával együtt indul el a TV2-n a Kísértés, a Temptation Island új verziója. A szereplők már egyik este együtt jelentek meg a csatorna nyári partiján a Lupa Beachen, nézzen meg pár képet az eseményről!

Eda, a szexi matektanárnő (25 éves)

Szerepelt a romániai Kísértésben is. Egyetemet végzett és egy kis informatikai vállalkozást vezet, ezen kívül matektanár és póthajakkal is foglalkozik.

Fotó: TV2

Tina, akinek minden mozdulata megigéz (21 éves)

Egy igazi királynő, több szépségversenyt is megnyert. A világ számos pontjára eljutott a pultos munkájából kifolyólag és ennek köszönhetően magába szívta a pozitív életszemléletet.

Fotó: TV2

Nati, aki, ha akar valamit, az az övé lesz (21 éves)

A 2023-as Nagy Ő 2. helyezettje. Félig orosz, félig magyar származású. Nagy nyomozó, többször előfordult már, hogy a volt partnerei után kémkedett. Szinte csak milliárdos párja volt.

Fotó: TV2

Lapozzon, nézze meg a többi kísértőt is!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!