Csókolózni látták a válásuk közepén Jennifer Lopezt és Ben Afflecket - képek

Ben Affleck, Jennifer Lopez
Ben Affleck és Jennifer Lopez
Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez és Ben Affleck épp válnak, szombaton azonban boldog családként jelentek meg egy hotelben.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez és Ben Affleck hivatalosan is válnak, ennek azonban semmi jelét nem mutatták, amikor szombaton feltűntek a Los Angeles-i Beverly Hills Hotelben a közösen nevelt gyerekekkel, mint egy nagy, boldog család.

Jennifer Lopez, Ben Affleck
Ben Affleck és Jennifer Lopez egy jobb pillanatukban
Fotó: Instagram.com/benniferxarchives / Instagram.com/benniferxarchives

"Ben és JLo jelenleg a Polo Lounge-ban vannak a Beverly Hills Hotelben, 

egymás kezét fogják és csókolóznak.

A gyerekek is velük vannak, de egy külön asztalnál" – számolt be egy szemtanú a Page Sixnek. A csókolózásról nem készült kép, a lap azonban az érkezésről közölt néhány lesifotót, azokat megnézheti itt.

Jennifer Lopez és Ben Affleck: mi történik köztük?

Jennifer Lopez és Ben Affleck kibékülése (vagy legalábbis átmeneti közeledése) azért is érdekes, mert a korábbi hírek szerint csúnya válásnak néznek elébe. Júliusban egy ismerősük még arról beszélt, hogy Jennifer Lopez bosszút állna Ben Afflecken a válás során, rengeteg pénzt elszedne tőle: a színész 150 millió dolláros vagyonának a felére, vagyis 75 millió dollárra (nagyjából 27 milliárd forintra) pályázik – miközben az ő saját vagyonát 400 millió dollárra becsülik.

A sztárpárról egy ideje szinte naponta derülnek ki egyébként újabb dolgok, egyre-másra látnak napvilágot az információk a kapcsolatukról és a szakításuk okairól. Egy másik ismerősük arról számolt be újabban, hogy Jennifer Lopez mintha az anyja lett volna Ben Afflecknek, nem a párja: ahogy a "rossz hangulatai" közepette gondoskodott róla, az már inkább egy szülő-gyerek viszonyt idézett, noha a két sztár között csak három év a korkülönbség.

"Jennifer valójában rengeteg időt töltött azzal, hogy Ben boldog legyen, és hogy mindene meglegyen, amire szüksége van" – magyarázta a bennfentes, aki szerint Ben Affleck sokszor volt frusztrált és ideges, és olyankor egy "sötét helyre" került. "Ben időnként nagyon szeszélyes és sötét hangulatú. Jennifer másként éli, értékeli az életét. Ő nagyon hálás mindenért" – tette hozzá az informátor, aki arról is beszélt, hogy Jennifer Lopezt többször figyelmeztették a barátai, hogy nem ő a felelős a férje érzelmi állapotáért.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!